More Website Templates @ TemplateMonster.com. January07, 2013!

Wij bieden meer dan heerlijk dineren ook voor thuis

Geniet nu ook thuis van onze heerlijke gerechten. Gemakkelijk te bestellen via telefoon of in ons restaurant.

Ons personeel staat 7 dagen per week klaar om uw bestelling op te nemen. Het gespecialiseerde keuken-team maakt uw bestelling snel & hygiënisch voor u klaar. Maak een keuze uit ons ruime assortiment aan gerechten of profiteer van onze maandelijkse aanbiedingen!

Onze menu’s

  • Afhaalmenu 2021Het is mogelijk om al onze gerechten af te halen. Geniet ook thuis van onze Chinese, Indische en Kantonese gerechten!

    Afhaalmenu
  • Cateringfolder 2021Vanaf 20 personen kunt u onze buffet-arrangementen bestellen. Hiernaast kunnen wij ook een buffet voor u op maat samenstellen.

    Cateringfolder

Aanbiedingen voor afhalen

  • WWeekmenu (€19,50)
  • Ook thuis kunt u genieten van onze heerlijke keuken met een gevarieerd weekmenu.

  • MMaandmenu (€23,00)
  • Elke maand stellen wij een speciaal maandmenu voor u samen. Geschikt voor 2 à 3 personen.

Feestdagen Menu

Op 1 januari 2022, Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Moederdag en Vaderdag kunt u uitsluitend kiezen uit onderstaande gerechten voor afhalen.
Bedankt voor uw begrip.

Download Feestdagen Menu

PDF Bestanden

Alle menu’s op deze pagina zijn in .PDF formaat. Om deze te bekijken heeft u Adobe Reader nodig. Deze is gratis te downloaden met de onderstaande button.

Download Adobe Reader
Aan de bovengenoemde aanbiedingen, folders & menu’s kunnen geen rechten ontleend worden. Aan de kassa worden de enige geldige prijzen aangeslagen. Wijzigingen en drukfouten zijn hierbij voorbehouden.